sipOOn ÄÄnET

kitAraFesTivAAli

INFO

Kitarafestivaali Sipoon Äänet - Sibbo Toner järjestetään neljännen kerran 2.-4.10.2020.

” Festivaalimme jatkaa ennakkoluulottomalla ja omaleimaisella linjallaan, tuttua ja ennen kuulematonta iloisesti sekoittaen. Heti avauskonsertissa suomalainen huippukitarismi tiivistyy lavalle Kekkonen-kvartetin muodossa. Toisena festivaalin teemana on ihmisen ääni, jonka eri puolia meille valoittavat mm. näyttelijälegenda Vesa Vierikko ja huippusopraano Anu Komsi. Taas on kulttuurinystävällä kissanpäivät Sipoossa!" Petri Kumela taiteellinen johtaja

Sipoon äänet – Sibbo toner on musiikkifestivaali Sipoossa. Idea omasta festivaalista syntyi Sipoon kunnan ja eri musiikkitahojen työkokouksessa viisi vuotta sitten. Kaikilla oli sama unelma – tuoda musiikin maaginen voima kuntalaisille ja nostaa sekä paikallisia että kansainvälisiäkin taiteilijoita esille.
Festivaali tarjoaa monipuolista ohjelmaa niin aikuisille kun lapsille, aina innokkaista harrastesoittajista kokeneille klassisen musiikin konserttikävijöille.
Kitaristi Petri Kumela toimii Sipoon äänet – Sibbo toner festivaalin taiteellisena johtajana ja järjestäjätahot ovat Sipoon kunnan kulttuuripalvelut, Musiikkiopisto Sipoossa, Sibbo svenska församling, Sipoon suomalainen seurakunta, Sipoon kirjasto ja Lilla Villan.
Liput kaikkiin konsertteihin voi ostaa netistä Netticket.fi.

Yhteystiedot

Petri Kumela Taiteellinen johtaja petrikumela@gmail.com puh. 040 720 3074
Pekka Suominen koordinaattori pekka@pekkasuominen.com puh. 040 352 7478

Järjestäjät

Sipoon kunnan Kulttuuripalvelut LUE LISÄÄ
Sibbo svenska församling LUE LISÄÄ
Sipoon suomalainen seurakunta LUE LISÄÄ
Lilla Villan LUE LISÄÄ