sipOOn ÄÄnET
kitAraFesTivAAli 2022

INFO

Sipoon Äänet järjestetään jo kuudetta kertaa ja taas kerran luvassa on niin tutumpaa ohjelmistoa kuin juuri festivaalia varten valmisteltuja kokonaisuuksia.
 
Päävieraamme on Grammy-palkittu, klassisen kitaran suurimpiin legendoihin kuuluva David Russell. Hän soittaa soolokonsertissaan komean kokonaisuuden barokkimusiikkia ja espanjalaisia suosikkeja.
 
Perjantain konsertti on taattua Sipoon Äänien kokeellisempaa ja monitaiteellisempaa tuotantoa, kun Sähkökitarakvartetti, Kultapalmut-duo ja runoilija Juha Rautio yhdistävät äänen, tekstin ja kuvataiteen.
 
Kartanokonsertissa on mahdollisuus nauttia Savijärven kartanon ainutlaatuisesta tunnelmasta, kahvipöydän antimista ja kitaransoitosta.
 
Festivaalin päättää Avanti!-kamariorkesterin konsertti Sipoon kirkossa. moniulotteisessa ohjelmassa on George Crumbin mystisiä ja lumoavia sointeja, Antti Auvisen kitarakonserton kamariversion kantaesityksen, Louise Farrencin upean ja harvoin kuullun Noneton sekä Richard Wagnerin eeppisen Siegfriedin kuoleman ja Hautajaismarssin sovituksen kamariyhtyeelle.

Petri Kumela
Festivaalin taiteellinen johtaja

Lipunmyynti
NetTicket.fi

YHTEYSTIEDOT

Petri Kumela

Taiteellinen johtaja
petrikumela(at)gmail.com

Pekka Suominen

Tuottaja/koordinaattori
pekka(at)pekkasuominen.com
+358 40 352 7478

Katja Sågbom

Kulttuurisuunnittelija
katja.sagbom(at)sipoo.fi