sipOOn ÄÄnET

kitAraFesTivAAli

OPETUS

Festivaalin aikana järjestetään opetusta pääasiassa Porvoonseudun musiikkiopiston opiskelijoille sekä Fábio Zanonin mestarikursseja ammattiopiskelijoille.

Sipoon Äänet – Kurssi kitaristeille

Tervetuloa kitarakurssille Nikkilään 22.-24.9. 2017! Kurssi pidetään Sipoon Äänet-kitarafestivaalin yhteydessä, ja jakautuu kolmeen kokonaisuuteen. Kurssi suuntautuu n. 11-vuotiaille alkaen ja/tai niille, jotka ovat suorittaneet 1. perustason musiikkiopistossa. Riittää jos osaat lukea nuotteja ensimmäisessä asemassa, ja jos olet jo kokeillut vähän soinnuilla soittamista. Yläikärajaa ei ole, pidämme huolta, että jokaisella osallistujalla on sopivasti haastetta. Ohjelmistossa on osittain klassista musiikkia, mutta otetaan myös askel tavallisten musiikkiopisto-opintojen ulkopuolelle.
Kansanmuusikko Jarmo Romppanen vetää sointuklinikkaa, missä tutustutaan erilaisiin komppityyleihin(komppirytmit ja bassolinjat). Painopisteenä on kansanmusiikki.
http://www.jarmoromppanen.net
Basisti Arja Paju vetää rytmiikka- ja body percussion-työpajaa, missä ilmaisu ei rajoitu omaan soittimeen, vaan otetaan koko keho mukaan maailmanmusiikin rytmeihin!
Musiikkiopiston oma opettaja Niklas Mellberg ohjaa kurssia, jossa soitetaan musiikkia reformaatioajalta. Kappaleiden harjoittelu alkaa jo kitaraorkestereiden harjoituksissa elo-syyskuussa. Festivaaliviikonlopun aikana hiotaan kappaleita ja esitämme niitä musiikaalisessa jumalanpalveluksessa Sipoossa sunnuntaina klo 12.
Tämän kaiken lisäksi voit osallistua Jarmo Julkusen ukulelekurssille lauantaina klo 11-13.
https://www.jarmojulkunen.com
Kurssi alkaa perjantaina klo 15, ja jatkuu päiväleirinä sunnuntaihin asti. Loppukonsertti on Sipoon kirkossa sunnuntaina klo 18. Kurssimaksu 30€ ja se sisältää vapaan pääsyn festivaalin kaikkiin konsertteihin sekä ruokailut ja tarvittaessa kuljetukset Nikkilän sisällä. Ilmoittaudu oman opettajasi kautta, tai suoraan Niklas Mellbergille. Ilmoittautumiskaavakkeet jaetaan elokuun viimeisellä viikolla.
Kurssin tarkka aikataulu. KITARAKURSSIN AIKATAULU

Sipoon Äänet – Mestarikurssi

Mestarikurssi on suunnattu ensisijaisesti ammattiopiskelijoille. Kohderyhmä on Sibelius-Akatemian ja Metropolian opiskelijat. Opettajana toimii Fábio Zanon. Opiskelijoita otetaan kurssille noin 10-12 ja kullekin opiskelijalle on yksi 45 min yksityistunti. Mestarikurssilaiset esiintyvät Loppukonsertissa su klo 18.00 Sipoon kirkossa.

Yhteystiedot

Niklas Mellberg Opetusvastaava niklas.mellberg@porvoo.fi puh. 050-5476989
Petri Kumela Taiteellinen johtaja petrikumela@gmail.com puh. 040 720 3074
Pekka Suominen koordinaattori pekka@pekkasuominen.com puh. 040 352 7478