Uusimaa-kvartetti

jousikvartetti

Uusimaa-jousikvartetin muusikot ovat soittaneet vuosien ajan yhdessä Lohjan kaupunginorkesterissa ja E-enseble-orkesterissa. Uusimaa-kvartetti esiintyy pääasiassa Uudellamaalla, viimeksi Porvoossa, Loviisassa ja Vantaalla.

Viulisti Kaisa Ivars on freelance muusikko, joka on soittanut mm. Lohjan kaupunginorkesterin, Suomen kansallisoopperan ja Jyväskylä sinfonian riveissä. Kaisa on tehnyt projekteja myös viihdemusiikin parissa ja soittaa mm. Riku Niemi orchestrassa sekä Vantaan viihdeorkesterissa.


Viulisti Tanja Kortman on vuonna 1997 perustetun La Tempesta kamariorkesterin perustajajäsen sekä vuodesta 1998 lähtien kuulunut Hyvinkään orkesterin 1. viuluun toimien välillä myös konserttimestarina. Hän on konsertoinut kamari- sekä orkesterimuusikkona ulkomailla mm. Ranskassa, Saksassa, Unkarissa ja Japanissa, jonne hän suuntaa konsertoimaan jälleen keväällä 2019. Vuodesta 1997 lähtien Tanja on kuulunut Lohjan kaupunginorkesterin rivistöön.Alttoviulisti Heidi Ketola hyväksyttiin vuonna 2012 Lohjan kaupunginorkesterin avustajaksi ja hän toimii alttoviulistina orkesterissa säännöllisesti. Ketola haluaa lisätä musiikin saavutettavuutta ja hän onkin vuodesta 2011 saakka konsertoinut viikoittain palvelutaloissa mm. Uudenmaan taidetoimikunnan, Suomen Kulttuurirahaston ja Porvoonseudun musiikkiopiston toimesta.

Sellisti Tuure Paalanen on opintojensa jälkeen ollut avustajana mm. Turun filharmonisessa orkesterissa, Keski-Pohjanmaan kamariorkesterissa ja vuodesta 2012 Lohjan kaupunginorkesterissa. Kamarimusiikkia hän soittaa useissa pääkaupunkiseudun ryhmissä ja kaukaisin esiintymismatka on suuntautunut vuonna 2017 Peruun Aurinko-yhtyeen kanssa.